SINIF VELİ TOPLANTILARI

Sayın Veli, 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.dönem sınıf veli toplantıları yapılacaktır.Sınıf rehber öğretmeni ve tüm ders öğretmenleriyle görüşmek, derse hazırlık ve ders çalışma yöntemleri konularında bilgi vermek, öğrencilerimizin okula uyumları, devam-devamsızlık, disiplin ve öğrenci davranışları hakkında bilgi paylaşımında bulunmak ve ara karne vermek amacıyla 05 Aralık 2021 Pazar günü saat 11.00'da veli toplantısı yapılacaktır.Toplantıya tüm velilerimizin katılmasını rica ederim.

25/11/2021

Ergül KILIÇ