2023/2024 ÖĞRETİMİ YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU TOPLANTISI

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

ŞEHİT FAHRETTİN BOYRAZ ANADOLU LİSESİ

Okulumuzun 2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı,Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 08 Ekim 2023 Pazar günü saat 13.30'da Hasanoğlan Şehit Fahrettin Boyraz Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılacaktır.Yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumunda ise 15 Ekim 2023 Pazar günü saat 13.30'da,yine Hasanoğlan Şehit Fahrettin Boyraz Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılacaktır.Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler, toplantıya katılmanızı önemle rica ederiz. Saygılarımızla...

Sevgi AYDIN/Okul Aile Birliği Başkanı                                                                                Ergül KILIÇ/Okul Müdürü

GÜNDEM MADDELERİ

1. Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti.

2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3. Açık oyla divan başkanı ve  yazmanın seçilmesi.

4. Okul müdürünün açılış konuşması.

5. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'ya sunulması.

6. Veliler arasından Yönetim Kurulu için 5 asil, 5 yedek üyenin seçiminin yapılması

7. Denetim Kurulu için ise 1 asil, 1 yedek üyenin seçiminin yapılması.

8. 2023-2024 eğitim öğretim yılı tahmini bütçenin görüşülmesi

9. İhtiyaçların temini için gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

10. Okulumuzun Sosyal Etkinlikler Kuruluna 1 asil, 1 yedek velinin seçiminin yapılması.

11. Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Kuruluna 1 asil, 1 yedek veli temsilcisinin seçiminin yapılması.

12. Okulumuzun eğitim-öğretim niteliğinin yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

13. Dilek ve temenniler

14. Kapanış.