OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Okulumuzun 2019 -2020 Eğitim-Öğretim Yılı,Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 13 Ekim 2019 Pazar günü saat 12.00'de Hasanoğlan Anadolu İmam Hatip  Lisesi Konferans Salonunda yapılması planlanmaktadır.Yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumunda ise 20 Ekim 2019 Pazar günü saat 12.00'de, yine Hasanoğlan Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapılacaktır..Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler, toplantıya katılmanızı rica ederim. Saygılarımla...

Ergül KILIÇ /Okul Müdürü

GÜNDEM MADDEELERİ:

1.Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti.

2.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3.Okul müdürünün açılış konuşması.

4. Açık oyla divan başkanı ve yazmanın seçilmesi.

5.Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'ya sunulması.

6.Denetim Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'ya sunulması.

7.Veliler arasından Yönetim Kurulu için 5 asil, 5 yedek üyenin, Denetim Kurulu için ise 1 asil, 1 yedek üyenin seçiminin yapılması.

8. İhtiyaçların temini için gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

9.Okulumuzun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

10.Okulumuzun Sosyal Etkinlikler Kuruluna 2 asil, 2 yedek velinin seçiminin yapılması.

11.Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Kuruluna 1 asil, 1 yedek veli temsilcisinin seçiminin yapılması.

12. Dilek ve temenniler

13.Kapanış.