Yüz Yüze Eğitimde İlk Haftayı Tamamladık

Yüz Yüze Eğitimde İlk Haftayı Tamamladık

 

   Yüz yüze eğitime 9.sınıflarımızla 02 Kasım 2020 tarihinde başladık. İlk hafta yüz yüze eğitime katılım oranı % 99 oldu. Yüz yüze eğitime katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.  9. sınıflarda haftada 2 gün toplam 16 ders saati (2 gün, 8+8) yüz yüze eğitim yapılmaktadır. Yüz yüze eğitim dışında kalan dersler uzaktan eğitim yoluyla tamamlanıyor.

   Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı açıklamada "Yüz yüze eğitim için çocuğunu okula göndermek istemeyen velinin yazılı onayı alınacak ve okula gelmeyen öğrenciler devamsız sayılmayacak ancak velisi tarafından okula gönderilmeyen öğrenciler uzaktan eğitimle derslerine devam edecek.  Öğrenciler devam ettiği sınıfın müfredatından sorumlu olacak ve tüm konu ve kazanımlardan yapılacak ölçme ve değerlendirmelere katılacaklar."  denilmektedir.

   Bu noktada öğrencilerimiz hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimi birlikte aldıklarından, tüm derslerin konu ve kazanımlarından sorumlu olacaktır. Hem yüz yüze eğitime katılan hem de yüz yüze eğitime katılamayan öğrencilerimizin, öğretmenleri tarafından verilen uzaktan eğimin yanında TRT EBA TV'yi de takip etmeleri gerekmektedir.

    EBA TV Ders Yayını Haftalık Program (07-13 Kasım 2020) için tıklayınız.

08-11-2020

     

 

 

 

 

09.11.2020 208