Okul Müdürümüz Ergül KILIÇ'ın 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yıl sonu Mesajı

Okul Müdürümüz Ergül KILIÇ'ın 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yıl sonu Mesajı

Değerli Şehit Fahrettin Boyraz Anadolu Lisesi Ailesi

       Pandemi sürecinde geçirdiğimiz 2019-2020 eğitim öğretim yılının sonuna ulaştık.Bu süreci başarıyla yürüten başta öğretmen arkadaşlarım olmak üzere velilerimiz, öğrencilerimiz, okul personelimize çok teşekkür ediyoruz. Eğitim-öğretim yılı boyunca bize emanetiniz olan sevgili öğrencilerimizi çağa uygun olarak yetiştirmek ve onları hayata hazırlamaya çalışmak en büyük dileğimizdir. Koronavirüs nedeniyle yaşadığımız bu zorlu süreçte eğitim ve öğretimimize uzaktan da olsa evlerimizden eba üzerinden çevrimiçi devam ettik.

      Sevgili Öğrenciler; Pandemi süreci bizlere birçok güzel şeyi de beraberinde kattı. Evde kaldığımız süre zarfında zamanımızı iyi değerlendirmeye çalıştık. Kitap ve diğer kaynaklarla kendinizi geliştirmeniz için fırsatlar yarattı. Bu yüzden tatilde bol bol  kitap okuyun,özellikle 11.sınıf öğrencilerimizin 9. ve 10. sınıf konularını (ki TYT konularıdır) bitirmelerinde  büyük fayda vardır diye düşünüyoruz. Konu çalışıp yeni nesil soruları çözmeniz büyük önem taşımaktadır. Böylelikle işiniz çok daha kolaylaşacaktır. 10.sınıf öğrencilerimizin 9.sınıf konularını tekrar etmeleri büyük fayda sağlayacaktır.Bunun yanı sıra okulda öğrendiğiniz bilgilerin üstüne tatilde yeni bilgi ve beceriler ekleyerek öğrenme yolculuğunuzu geliştirin. Bu tatili; kendinizi yenilemek, geliştirmek ve gelecek yaşamınızın başlangıcı olarak görmek için iyi bir fırsat olarak değerlendirin.

       Bu duygu ve düşüncelerle okulumuzda, başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasında özveri ile çalışan öğretmenlerimize, müdür yardımcıma, okul personellerimize teşekkür ediyor, tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.

23.06.2020 269